Foto vlnr: Koen de Vlan, Luc Rullens, Hans van der Pluijm, Sjaak van Schie, Ruud Taks en Hans Raes

Met een fel zonnetje in de nazomer van september 2020 heeft het CDA de blik vooruit geworpen op het komende politieke seizoen. CDA’ers zijn ‘buiten-mensen’ is gebleken. Na een wandeling door de Drimmelense polder werd er voor de brainstormdag neergestreken in de achtertuin van Sjaak van Schie. Met een Terheijdens worstenbroodje is dit zeker geen straf.

Zo af en toe is het goed om de bakens te verzetten los van de drukke politieke agenda die ons normaliter bezig houdt. Het jaar 2020 is het jaar geworden van corona, of we dat nou willen of niet. Zodoende sprak het fanatieke clubje over de gevolgen voor onze gemeente en hoe we hier richting de toekomst het beste mee om kunnen gaan. Ook werd er gesproken over een hoop andere thema’s zoals de woningbouw, het buitengebied, toekomstgericht agrarisch beleid en de waardering voor onze verenigingen.

Als CDA’ers willen we een verbindende rol spelen in de plaatselijke politiek. Hierbij kunnen het college en de andere partijen rekenen op onze kritische blik, maar deze gaat altijd gepaard met een samenwerkende houding. De bestuurbaarheid van onze gemeenteraad is niet altijd even makkelijk met 8 partijen op 21 zetels. Onze club durft hier vraagtekens bij te plaatsen en denkt na over de antwoorden die hier op moeten komen.

Zoals je ziet zijn we momenteel nog een mannelijk clubje, maar de deur staat wagenwijd open voor nieuwe enthousiaste dames. Dus mocht je interesse hebben om je mening te delen, wees welkom en schud één van deze mannen een keer aan hun jas. Wij kijken met veel vertrouwen en ambitie naar de toekomst, je gaat van ons horen!

#TeamLUC

Deel dit:

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Gerard van der Linden

  Beste lezer,
  Via de mail heb ik al een paar keer geprobeerd u te vragen of het WMOplatform DRIMMELEN over het verkiezingsprogramma en het Sociale Domein te communiceren. Maar kennelijk gaat er steeds iets fout. Als ik het formulier op de website invul krijg ik te zien dat er een fout is met de server.
  Ik probeer het nu dus maar op deze manier.
  Met vriendelijke groeten
  Gerard van der Linden, secretaris Wmoplatform Drimmelen

  1. Beste heer van der Linden, Beste Gerard,

   vervelend dat u tevergeefs geprobeerd hebt te communiceren met CDA Drimmelen. Dit bericht is in ieder geval wel gezien, zij het later dan gewenst uiteraard.

   U noemt een formulier op de website. Welke website doelt u specifiek op? In ieder geval kunt u met CDA Drimmelen in contact komen via mail op adres info@cdadrimmelen.nl

   Ik zal u in ieder geval ook via mail dit bericht sturen.

   Met vriendelijke groeten,

   CDA Drimmelen

   Hans van der Pluijm

Geef een reactie