Doe mee met onze kinderboekenactie!

Als CDA Drimmelen vinden wij het erg belangrijk dat de leesvaardigheid van kinderen voldoende wordt ontwikkeld. Lezen én voorlezen helpt daarbij!

Om dit te stimuleren zijn wij als CDA Drimmelen gestart met onze kinderboekenactie. Hierbij ruil je een of meerdere kinderboeken die je niet meer gebruikt om tegen een kinderboek van iemand anders. Ook kun je er (mede) voor kiezen om een boek te geven aan iemand die dit volgens jou verdient! Heb je geen boeken ter beschikking, maar wil je er wel graag een ontvangen? Ook dit kun je aangeven.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Vul via onderstaande link het formulier in waarop je aangeeft welke boeken je wilt geven en/of je boeken wilt ontvangen.

Ook geef je hierop aan hoe je de boeken wilt inleveren. Dit kan op twee manieren:

  • Je kunt de boeken inleveren door deze uiterlijk 6 maart in de brievenbus te doen op een van onderstaande adressen:
    • Raadhuisstraat 49, Terheijden
    • Patrijsstraat 5, Made
    • Oud-Drimmelen 4, Drimmelen. In de gele bus bij het huis t.h.v. de Kerkhoflaan
  • Je laat de boeken ophalen op zondagochtend 7 maart of dinsdag 9 maart. Doe hiervoor de boeken in een plastic tas en hang deze vóór 10:00 uur aan de voordeur of zet deze voor de deur.

Uiteraard mag je boeken aanleveren en meteen ook aanvragen. Wij zorgen ervoor dat de boeken op de juiste plek terecht komen.

Na ontvangst van alle boeken, zullen deze door ons verdeeld en uitgedeeld worden in het weekend van 13 maart. Hierna worden alle aangeleverde gegevens door ons verwijderd.

De link naar het aanmeldformulier: TeamLUC Boekenactie

Corona

Uiteraard zorgen we ervoor dat onze actie volledig corona-proof is. Het uitwisselen van de boeken vindt plaats zonder fysiek contact en de boeken worden 72 uur in quarantaine gebracht alvorens weer verdeeld te worden.

Deel dit:

Geef een reactie